A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Zsonglőr játszóház

Minden korosztály számára ideális zsonglőr workshop

Zsonglőr játszóház

Nem csak csinálni lehet, hanem kipróbálni is! Igen! Szolgáltatásként elérhető nálunk a zsonglőr játszóház, mely minden korosztály számára nyitott. Nem csak élvezetes, hanem a készségeket is fejleszti.

Zsonglőr workshop

A zsonglőr játszóház részletei

Minimum 2 fő profi zsonglőr oktató

A zsonglőr játszóház minden pillanatát végig kíséri, segíti, támogatja 2 fős zsonglőr csoportunk. A sok éves színpadi tapasztalat alapjai pár perc alatt átadásra kerülnek. Ezt követően már csak a gyakorlás van hátra…

1 órás intervallumokban rendelhető

Mindig időt kell hagyni arra, hogy a játszani, zsonglőrködni vágyük kibontakozhassanak. Éppen ezért, tapasztalataink alapján nem érdemes 1 órás blokk alatt „megnyitni a kapukat” a gyakorolni vágyók számára. 2-3 ilyen blokk igénylése a legtöbb rendezvényre ajánlott, hogy a közönség szélesközben kipróbálhassa a zsonglőr eszközöket.

Különböző kipróbálható zsonglőr eszközök

Mind könnyebben és nehezebben, avagy látványosan és kicsit visszafogottan használható zsonglőr eszközt el fog tudni érni az érdeklődő egy ilyen zsonglőr játszóház során. Célunk, hogy mindenki megtalálja azt, amiben jobb tudd lenni, gyorsabban tud fejlődni.

A rendezvény bármely pontjára kihelyezhető

Ellentétben a tűzzsonglőr produkciókkal, ez a zsonglőr szolgáltatás nem igényel színpadot, zenei aláfestést. Így a rendezvénye bármely pontjára helyezheti, ahol a közönség látja, hogy lehetősége nyílik a kipróbálásra, gyakorlásra, oktatásra.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Tűzzsonglőr műsor profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top