A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Led zsonglőrök

Fény zsonglőr produkció

LED zsonglőrök

Ugyanaz a mozdulatsor, mint a tűzzel, de teljesen más show műsor ez eredmény. Ezért olyan különleges a LED zsonglőrök előadása, hiába látott már valaki ezer vagy több tűzzsonglőr előadást.

led zsonglőrök

A LED zsonglőrök műsorának részletei

Minimum 2 fő zsonglőr

Az előadások folytonosságához nem elégséges egy személy, bármilyen tapasztalt vagy jó zsonglőr is legyen. Épp ezért műsorainkat minimum 2 fő előadóművész részvételével kínáljuk.

Látványhot illő ruházat

A zsonglőrök ezen szolgáltatása esetében a legfontosabb a fény, még a személynek sem kell olyan módon látszódnia, mint a többi szolgáltatásunknál. Így hát ennek megfelelő ruházatban adunk elő rendezvényén.

Több stílusú LED zsonglőreszköz használata a műsor során

Nem csak egy eszközt használunk, legyen akár az olyan látványos is, mint a (előre megadott képekkel programozható) Smart POI. Tehát változatos eszköz arzenált vonultatunk fel, melyek mozgása, fénye, stílusa teljesen más hangulatot adnak közönségünk számára.

10-12 perces koreográfia

Amennyiben nem zenés program kiegészítőjeként kéri a LED zsonglőr szolgáltatást, akkor 10 illetve 12 perces műsorszámokat tartalmaz alapvető ajánlatunk. Ettől természetesen el lehet térni igény szerint.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Tűzzsonglőr műsor profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top