A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Vendégfogadó tűzzsonglőrök

30-180 perces tűzzsonglőr játék az eseménye bejáratánál

Vendégfogadó tűzzsonglőrök

Amennyiben nem színpadi produkcióként szeretné a tűzzsonglőr csoportot alkalmazni, viszont mégis vágyik arra, hogy közönségét teljesen letaglózza a rendezvényén átélt hangulat. A bejárat mellett, egy eldugott ponton vagy a járókelők útvonala mellett tökéletesen kiadja esszenciáját a vendégfogadó tűzzsonglőrök hangulata.

vendégfogadó tűzzsonglőrök

A vendégfogadó tűzzsonglőrök részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

A vendégfogadó tűzzsonglőrök az adott szolgáltatást minimum két fő  előadó művész részvételével tudják megfelelően ellátni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyen öltözék (nem utcai ruházat)

A show műsoroknak az előadásoknak meghatározott hangulata van. Nehéz hangulatot teremteni hétköznapiakból ismert öltözékekkel. Mi pont ezért visszük a tűzzsonglőr előadásainkat művészi világ határai mögé.

Több stílusú tűzzsonglőr eszköz használata a műsor során

Az ilyen jellegű tűztáncos produkciók nagy előnye az, hogy egyetlen személy több tűzzsonglőr eszközzel is képes játszani. Ez a játék pedig eszközönként más mozgásvilágot, más stílust kell, hogy tartalmazzon. így lesz igazán érdekes és elvarázsoló.

Professzionális tűzzsonglőr előadó művészek

műsorainkban részt vevő tűzzsonglőrök mind sok éves képzés és műsor előadásával eltöltött tapasztalat távlatából lép ki a közönség elé. Így lehet igazán professzionális egy show műsor, úgy hisszük!

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Show műsoraink gyors magyarázata

A tűzzsonglőr műsorokról

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Alapvető tűzzsonglőr eszközök

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Leglátványosabb tűzzsonglőr eszközök
Extra láng-effektek használata

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

2 fős tűzzsonglőr csoport
Nincs zene és koreográfia
60-180 perces tűzzsonglőr játék

vendégfogadó tűzzsonglőrök profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen vendégfogadó tűzzsonglőrök

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top