Vendégfogadó tűzzsonglőrök

30-180 perces tűzzsonglőr játék az eseménye bejáratánál

Vendégfogadó tűzzsonglőrök

Amennyiben nem színpadi produkcióként szeretné a tűzzsonglőr csoportot alkalmazni, viszont mégis vágyik arra, hogy közönségét teljesen letaglózza a rendezvényén átélt hangulat. A bejárat mellett, egy eldugott ponton vagy a járókelők útvonala mellett tökéletesen kiadja esszenciáját a tűzzsonglőrök hangulata.

vendégfogadó tűzzsonglőrök

A tűzzsonglőr szolgáltatás részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

A tűzzsonglőrök az adott szolgáltatást minimum két fő részvételével tudják megfelelően ellátni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyen öltözék (nem utcai ruházat)

A show műsoroknak az előadásoknak meghatározott hangulata van. Nehéz hangulatot teremteni hétköznapiakból ismert öltözékekkel. Mi pont ezért visszük a tűzzsonglőr előadásainkat művészi világ határai mögé.

Több stílusú tűzzsonglőr eszköz használata a műsor során

Az ilyen jellegű tűztáncos produkciók nagy előnye az, hogy egyetlen személy több tűzzsonglőr eszközzel is képes játszani. Ez a játék pedig eszközönként más mozgásvilágot, más stílust kell, hogy tartalmazzon. így lesz igazán érdekes és elvarázsoló.

Professzionális tűzzsonglőr előadó művészek

A műsorainkban részt vevő tűzzsonglőrök mind sok éves képzés és műsor előadásával eltöltött tapasztalat távlatából lép ki a közönség elé. Így lehet igazán professzionális egy show műsor, úgy hisszük!

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Scroll to top