A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Zsonglőr előadás

Zsonglőrök műsora a fényáradatban

Zsonglőr előadás

Nem mindig van szükség a tűzre. Meg hát nem is lehet mindig azt megrendelni. Ezért találtuk ki – pont olyan rendezvényekre, mint az öné is – a nappali zsonglőr előadást. Mely egy koreografált zsonglőr produkciót takar, több professzionális zsonglőr előadó művésszel.

zsonglőrök előadása

A zsonglőr előadás részletei

Minimum 2 fő zsonglőr

A koreográfiát és a műsor szolgáltatást úgy tesszük össze a zsonglőr produkció alatt, hogy azt több személy együttes munkájával tudjuk maximális élvezeti szintre emelni. További fellépők természetesen igényelhetők a megrendelés során.

Figyelemfelkeltő, de stílusos ruházat

A zsonglőrök a műsorszám során nem utcai ruhában vannak, de távolról sem bohóc vagy udvari bolond jellegű megjelenésre kell számítania. Inkább az igényes előadói stílust lőttük be középútként.

Rengeteg látványos zsonglőr eszköz

Mivel még a tűz sem veszélyeztet minket, így még szélesebb eszköz arzenállal tudunk megjelenni a zsonglőr előadás keretei között. Ezzel pedig egyben, még izgalmasabbá téve a jelenlétünket a rendezvényén.

Zenés koreográfia, komplett a zsonglőr show

A zsonglőr előadás egy kész zsonglőr-színházi előadásnak is felfogható. Ugyanúgy koreografált, mint egy tűzzsonglőr produkció. Csak ebben az esetben nem a tűz, hanem a verővényes napsüötés adja a játékosság másik oldalát.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Tűzzsonglőr műsor profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top