A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Gólyalábasok

Gólyalábasok rendezvényre

Gólyalábas

A gólyalábasok szórakoztatnak, különlegesek, és minden rendezvény „legnagyobb” egyéniségei. Nem helyhez kötött szórakoztató elem. Tehát a rendezvény minden szegletét elérik, szemben más „színpadhoz” kötött műsorokkal.

Gólyalábas rendelés

A gólyalábasok szolgáltatásának részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

A gólyalábasok az adott szolgáltatást minimum két fő részvételével tudják megfelelően ellátni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyedi öltözék (akár rendezvény stpacifikus)

A gólyalábasok érdekes és feltűnő ruházatban jelennek meg rendezvényén. Amennyiben viszont szeretne valami különlegesebb, rendezvényéhez illő színű vagy stílusú ruházatot, arra is megfelelő határidővel lehetőséget tudunk biztosítani.

20 perces blokkokban rendelhető

A gólyalábasok bármilyen óriások is a terepen, el tudnak fáradni a járkálástól. Ezért a gólyalábas szolgáltatás 20 perces blokkokban vásárolható meg, és a teljesítések között előre leegyeztetett 5-10 perc pihenőidő szükséges.

Ez nem egy koreografált műsor

A gólyalábasok egy rendezvény látvány elemként foghatóak fel. Nem koreografált és összeállított show műsorra kell gondolni, mint a tűzzsonglőr előadásoknál. A legjobb benne, hogy tehát bármilyen műsor mellé plusz látványelemként beilleszthető

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Ttűzzsonglőr műsorko profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen Alap szintű tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top