A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Esküvői tűzzsonglőr műsor

15 perces tűzzsonglőr produkció

Esküvői tűzzsonglőr műsor

Az esküvők napjainkban egyre inkább arra törekszenek, hogy személyre szabott és felejthetetlen élményeket nyújtsanak. Az esküvői tűzzsonglőr show-k stílusos és lenyűgöző élményt nyújtanak a vendégeknek, tovább emelve az esemény exkluzivitását és emlékezetességét.
Tűzzsonglőr esküvőre

Az Esküvői tűzzsonglőr műsor részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

A tűzzsonglőrök az adott szolgáltatást minimum két fő részvételével tudják megfelelően ellátni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyen öltözék (nem utcai ruházat)

A tűzzsonglőr műsor, azaz az előadásunk meghatározott érzésekre apellál a koreofráfia által. Nehéz hangulatot teremteni hétköznapiakból ismert öltözékekkel. Mi pont ezért visszük a tűzzsonglőr előadásainkat művészi világ határai mögé.

Fotózás és videó készítés a párral a show keretein belül

A fotózás és videó készítés a show keretein belül kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy az ifjú pár közös pillanatait megörökítsék egyedi és lenyűgöző környezetben. Ez a szolgáltatás emlékezetes élményeket biztosít és lehetőséget teremt arra, hogy az esküvő legfontosabb pillanatait örökre megőrizzék.

Zenés koreográfia a tűzzsonglőr show alatt

A ritmus támogatása nélkül mit sem ér egy valamire való show műsor, Ez a helyzet a tűzzsonglőr produkciók területén is. Évente megújuló, dinamikus és olykor lágy koreográfia zenéink mindig a széles közönség által élvezhető formára szabjuk.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Show műsoraink gyors magyarázata

A tűzzsonglőr műsorokról

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Alapvető tűzzsonglőr eszközök

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Leglátványosabb tűzzsonglőr eszközök
Extra láng-effektek használata

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

2 fős tűzzsonglőr csoport
Nincs zene és koreográfia
60-180 perces tűzzsonglőr játék

Esküvői tűzzsonglőr műsor profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen Alap szintű tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top