A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

20 perces tűzzsonglőr produkció

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor​

Ennek az előadásnak a része egy komplett tűztáncos előadás zenei aláfestéssel. Majd ezt a műsort megszórtuk egy kis egyediséggel, hozzá adtunk jóval több lángot, és kelesztettük még egy kis izgalommal. Így keletkezett az emelt szintű tűzzsonglőr műsor.

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

Az emelt szintű tűzzsonglőr műsor részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

Az emelt szintű tűzzsonglőr műsor​ szolgáltatást minimum két fő részvételével tuduk megfelelően előadni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyen öltözék (nem utcai ruházat)

A show műsoroknak az előadásoknak meghatározott hangulata van. Nehéz hangulatot teremteni hétköznapiakból ismert öltözékekkel. Mi pont ezért visszük a tűzzsonglőr előadásainkat művészi világ határai mögé.

Több stílusú tűzzsonglőr eszköz használata a műsor során

Az ilyen jellegű tűztáncos produkciók nagy előnye az, hogy egyetlen személy több tűzzsonglőr eszközzel is képes játszani. Ez a játék pedig eszközönként más mozgásvilágot, más stílust kell, hogy tartalmazzon. így lesz igazán érdekes és elvarázsoló.

Zenés koreográfia a tűzzsonglőr show alatt

A ritmus támogatása nélkül mit sem ér egy valamire való show műsor, Ez a helyzet a tűzzsonglőr produkciók területén is. Évente megújuló, dinamikus és olykor lágy koreográfia zenéink mindig a széles közönség által élvezhető formára szabjuk.

+ Legnagyobb lángú eszközök többszöri használata a műsor során

A műsor plusz szolgáltatása az alapszintű tűzzsonglőr műsor hoz képest abban áll, hogy jóval lángot tartalmaz. Mely még izgalmasabbá teszi a közönség számára a látványt.

+ Tűzzsonglőr botokkal csinált "robbanások" a tűzzsonglőr műsorba rejtve (born-out)

A produkció több lobbanást tartalmaz mint bármely más műsorszámunk. Ezek a lobbanások pedig a semmiből jönnek, de több tíz méterre is érezni a hőrobbanást a közönség soraiban.

+ Csillagszóró effekt a tűz-eszközökön

A z alapvető tűzzsonglőr eszközökön pluseffektet alkalmazunk néhol a show műsorban, ami miatt a lángoló egyköz még óriási csillakszóró eszközként is viselkedik.

tűzzsonglőr csillagszóró effekt

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Show műsoraink gyors magyarázata

A tűzzsonglőr műsorokról

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Alapvető tűzzsonglőr eszközök

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Leglátványosabb tűzzsonglőr eszközök
Extra láng-effektek használata

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

2 fős tűzzsonglőr csoport
Nincs zene és koreográfia
60-180 perces tűzzsonglőr játék

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor​ profi módon

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

hihetetlen vendégfogadó tűzzsonglőrök

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top