Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

23 perces tűzzsonglőr produkció

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor​

Ennek az előadásnak a része egy komplett tűzzsonglőr műsor zenei aláfestéssel. Majd ezt a műsort megszórtuk egy kis egyediséggel, hozzá adtunk jóval több lángot, és kelesztettük még egy kis izgalommal.

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr szolgáltatás részletei

Minimum 2 fő tűzzsonglőr

A tűzzsonglőrök az adott szolgáltatást minimum két fő részvételével tudják megfelelően ellátni. Ennél több fővel is lehetséges a megrendelés a kedves érdeklődő kérésére.

Egyen öltözék (nem utcai ruházat)

A show műsoroknak az előadásoknak meghatározott hangulata van. Nehéz hangulatot teremteni hétköznapiakból ismert öltözékekkel. Mi pont ezért visszük a tűzzsonglőr előadásainkat művészi világ határai mögé.

Több stílusú tűzzsonglőr eszköz használata a műsor során

Az ilyen jellegű tűztáncos produkciók nagy előnye az, hogy egyetlen személy több tűzzsonglőr eszközzel is képes játszani. Ez a játék pedig eszközönként más mozgásvilágot, más stílust kell, hogy tartalmazzon. így lesz igazán érdekes és elvarázsoló.

Zenés koreográfia a tűzzsonglőr show alatt

A ritmus támogatása nélkül mit sem ér egy valamire való show műsor, Ez a helyzet a tűzzsonglőr produkciók területén is. Évente megújuló, dinamikus és olykor lágy koreográfia zenéink mindig a széles közönség által élvezhető formára szabjuk.

+ Legnagyobb lángú eszközök többszöri használata a műsor során

A műsor plusz szolgáltatása az alapszintű tűzzsonglőr műsorhoz képest abban áll, hogy jóval lángot tartalmaz. Mely még izgalmasabbá teszi a közönség számára a látványt.

+ Tűzzsonglőr botokkal csinált "robbanások" a tűzzsonglőr műsorba rejtve (born-out)

A produkció több lobbanást tartalmaz mint bármely más műsorszámunk. Ezek a lobbanások pedig a semmiből jönnek, de több tíz méterre is érezni a hőrobbanást a közönség soraiban.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Scroll to top