A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Ajánlások tűzzsonglőr csoportunkhoz

Ajánlások tűzzsonglőr csoportunkhoz írt referenciák közül

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a sok-sok helyszín közül, ahol eddig bemutathattuk előadásainkat, néhányan írtak rólunk pár nagyon kedves mondatot. Itt olvashtóak tehát ajánlások tűzzsonglőr csopotunkhoz a show műsorainkról. Reméljük még számtalan ilyen lehetőségünk lesz a bemutatkozásra újabb és újabb közönség előtt.

2015-ben két alkalommal is sikerült a csoport segítségével tűzbe hozni a közönségünket. A minden igényt kielégítő tűzforgató és led show műsoruk hibátlan, művészeik és a management végtelenül korrekt. Értük tűzbe tesszük a kezünket bármikor, ezúton is köszönettel ajánljuk Őket mindenkinek!
Gőz András
Intézményvezető
József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár (Kunmadaras)
Nagyon köszönjük a programot! A közönség, az érdeklődők fantasztikusan érezték magukat. Tíz pontból tízet megérdemel a csoport Időben a vállalást még túl isteljesítették. Nagyon kedvesek, aranyosak voltak.
Czinczkyné Fejes Mónika
Szervező
Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei
József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár (Kunmadaras) A Genesis tűzzsonglőr csoport csapata látványos show műsorukkal igencsak feldobta a karácsonyi bulink hangulatát, mindenki elismeréssel nyilatkozott a produkcióról - ezúton is köszönjük az élményt!
Szabó Péter
Humánerőforrás vezető

L&P Magyarorszag Kft.

Ajánlások tűzzsonglőr előadásainkhoz

Mi mindig készen állunk a tűzzsonglőr show műsoraink bemutatására. Várjuk a következő lehetőséget a megmérettetésre, hiszen sosem lehet teljesen ugyanaz egy tűz show. Keressen hát fel minket egy tűzzsonglőr előadás árajánlatért, hogy az Ön rendezvényén is bemutatkozhassunk a közönség számára.

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

Íratkozzon fel tűzzsonglőr hírlevelünkre

Hasznos tartalmak, néhol egy-egy Ön számára is frontos információ amit ki fogunk küldeni pár havonta egyszer e-mailben.

Elég megadnia e-mail címét a fantasztikus tűzzsonglőr tartalmakért

Tűzzsonglőrök előadása 31

Ime pár írás saját tollunkból is

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.

Scroll to top