A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Zsonglőr szolgáltatások

Gólyalábasok bármilyen rendezvényre

A magasban járnak, de szórakoztatják a „kicsiny emberkéket”. A rendezvények szoros tartozéka a gólyalábas. Rendelje meg őket, hogy közönsége számára különlegessé tegye rendezvénye hangulatát és forgatagát.
Ehhez pedig hozzá illeszthetőek a zsonglőr szolgáltatások.

LED fény zsonglőr produkció

A fény játéka, a led zsonglőrök produkciója a technológia által vált elérhetővé a szórakoztatás porondján. Ez egy olyan új látvány, amivel nem találkozhatott eddig a közönség nagyja.

Zsonglőrök műsora egy előadásban

A zsonglőrök ügyessége és eszközhasználata egyetlen műsorba sűrítve. Nappali fény mellett a leglátványosabb előadás, melyet nyújtani tudunk közönsége számára.

Zsonglőr workshop (oktatás)

Mindenki kipróbálhatja tehetségét, zsonglőr tudását. Amennyiben pedig nem ismerős egy eszköz, elérhetőek oktatóink, megmutatják azt, hogy hogyan is kell trükköket csinálni. Minden korosztály számára érdekes és szórakoztató elfoglaltság.

Zsonglőr szolgáltatásaink

Gólyalábasok

Nagyot lépnek, de a közönséggel tartanak. Járkálnak, megállnak, felhívják a figyelmet magukra. Velük nem lesz egysíkú egyetlen rendezvény sem.

Led fény zsonglőrök

A LED zsonglőr show a főny játékával komponálja meg a látvány azon szintjét, melyre eddig nem igazán volt példa a szórakoztató iparban.

Zsonglőr előadás vagy -játszóház

A zsonglőrködés éppen olyan élvezetes tud lenni, mint maga a zsonglőr bemutató. Mind a két dologra lehetőséget tud kínálni rendezvénye látogatói számára.

Tűzzsonglőr szolgáltatás brossúra

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Hasznos tartalmak, néhol egy-egy Ön számára is frontos információ amit ki fogunk küldeni havonta egyszer e-mailben.

Elég megadnia e-mail címét a fantasztikus tűzzsonglőr tartalmakért

Tűzzsonglőr előadások önnek

A tűzzsonglőr előadás látványvilágáról

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.

Scroll to top