A tűzzsonglőr show elvarázsoló világa

Tűzzsonglőr előadás

Az első számú tűztánc előadásunk

Ez a tűz show nem több és nem kevesebb, mint egy professzionális, minőségi tűzzsonglőr előadás koreofráciával. A műsor mindent tartalmaz, amit egy magasan kvalifikált tűztánc produkciónak a része kell, hogy legyen a XXI. században.

A legkedveltebb tűzzsonglőr shownk

A produkció az alapszintű tűzzsonglőr műsornál annyival nyúlt többet, hogy az előadás részekén sokkal több és nagyobb mértékű tűz játszik szerepet a produkció plusz szereplőjeként. A tűzzsonglőrök látványosabb eszközöket használnak, amivel még látványosabbá teszik a koreográfiát.

Az elkápráztatott vendégekért

A tűzzsonglőrök ez esetben nem koreografált színpadi értékű tűztáncos előadást mutatnak be. A vendégek érkezésekor vagy távozásakor egy élménydús röpke percig a tűzzsonglőrök mondják ki a szervező szívélyes üdvözletét melengető tűz táncokkal.

A szerelmes pár bevonásával

Az esküvők személyre szabott és emlékezetes élményeket keresnek. Az esküvői tűzzsonglőr show-k elegáns és lenyűgöző élményt nyújtanak a vendégeknek, emelve az esemény színvonalát és felejthetetlenné téve a nagy napot.

Show műsoraink gyors magyarázata

A tűzzsonglőr műsorokról

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
Alapvető tűzzsonglőr eszközök

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20 perces tűzzsonglőr show
+ Leglátványosabb tűzzsonglőr eszközök
+ Extra láng-effektek használata

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

2 fős tűzzsonglőr csoport
Nincs zene és koreográfia
60-180 perces tűzzsonglőr játék

Tűzzsonglőr szolgáltatás brossúra

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

Tűzzsonglőr műsoraink

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

A produkció tartalmaz minden tűztánc show elemet, amit el lehet várni a tűzzsonglőrök előadásától. Kisebb rendezvényekre ajánlott. Ez a minimum, amit nyúltani "tudunk".

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

Ez az előadás egy teljes értékű tűzzsonglőrök produkciója, mely a tűz mennyiségét tekintve nem kicsi bónuszt kapott. Megéri megnézni!

Vendégfogadó tűzzsonglőrök szolgáltatás

A szolgáltatás nem koreografált tűzzsonglőrök általá előadott show. A rendezvény bejáratához vagy az esemény területén elhelyezett tűzzsonglőr látványosság.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Hasznos tartalmak, néhol egy-egy Ön számára is frontos információ amit ki fogunk küldeni havonta egyszer e-mailben.

Elég megadnia e-mail címét a fantasztikus tűzzsonglőr tartalmakért

Tűzzsonglőr előadás önnek

A tűzzsonglőr előadás látványvilágáról

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.

Scroll to top