Gyermekmosoly és a kollégák kikapcsolódása

Egyedi céges családi nap program tűzzsonglőr show-al

Egyedi és különleges céges családi nap programunkkal tűzzsonglőr bemutatóval garantáltan mosolyt csalunk minden gyermek arcára, és kikapcsolódást nyújtunk kollégáinak!

Tűzzsonglőrök előadása 30

Kreatív élmények a céges családi nap programon

Tűzzsonglőr művészetek a középpontban

Kreatív és emlékezetes élmények várnak a céges családi nap programunkon! A tűzzsonglőr művészetek különleges és izgalmas szórakozást biztosítanak minden korosztálynak.

Szórakozás mindenkinek

Tűzzsonglőr előadással és szórakozással tesszük felejthetetlenné a céges családi napot. Egyedi és színvonalas programokkal várjuk a résztvevőket.

Kivételes élmény mindenki számára

Szeretnének egy kivételes céges családi napot? A tűzzsonglőr szórakozás garantáltan elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Éljenek át együtt felejthetetlen pillanatokat.

Tűzzsonglőr produkciók és interaktív élmények

Látványos tűzzsonglőr programok és interaktív élmények várják a résztvevőket a céges családi napunkon. Felejthetetlen pillanatokat garantálunk minden résztvevőnek.

Kérjen árajánlatot rendezvényére!

Show műsoraink gyors magyarázata

A tűzzsonglőr műsorokról

Alap szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20-25 perces tűzzsonglőr show
Alapvető tűzzsonglőr eszközök

Emelt szintű tűzzsonglőr műsor

2 fős tűzzsonglőr csoport
Zenés koreográfia
20-25 perces tűzzsonglőr show
Leglátványosabb tűzzsonglőr eszközök
Extra láng-effektek használata

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

2 fős tűzzsonglőr csoport
Nincs zene és koreográfia
60-180 perces tűzzsonglőr játék

Alap szintű tűzzsonglőr műsor profi módon

Legyen a céges családi napjuk egyedi és emlékezetes! A tűzzsonglőr varázslatok és szórakozás egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és élményekkel gazdagodjon.

 

Partnereink, akik már mellettünk döntöttek

Pár referenciánk a számtalanból

Akik már biztosan jól döntöttek

Ezen vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés nem csak szakmai kapcsolatokat, hanem erős partneri viszonyokat is jelent számunkra. Az elért eredmények és elégedett ügyfelek logói alább láthatók, és ezek mind tanúsítják, hogy a minőség, az elkötelezettség és a hatékonyság mindennapi mottóink. Engedje meg, hogy szolgáltatásainkkal Ön is csatlakozzon a sikeres referenciák sorához!

Hihetetlen tűzzsonglőr műsor

A tűzzsonglőr látványvilág

Más csapatokhoz hasonlóan írhatnánk a látványunk szépségéről és a műsoraink megkomponáltságáról, de mi inkább kézzel fogható előnyöket sorolnánk fel. Ruházatunk nem csak sima fekete póló és nadrág felvételéből áll, hanem igazi show elemként használatos, nem hétköznapi viselet.
Szeretnénk minél több érdekességgel ellátni a kedves olvasóinkat tűzzsonglőr cikkeink változatos tartalmaival. Számunkra öröm, ha valaki meg szeretné ismerni világunkat, a tűzzsonglőrök működését, a show ipar ezen kicsiny de annál erőteljesebb megjelenésű világát.